Design

Jeg leverer nettsteder og annet grafisk materiell, hovedsaklig for kunstnere eller kunstprosjekter.

Nettstedene utvikles i nær dialog med oppdragsgiver, med løsninger tilpasset det enkelte prosjekt. En viktig del av prosessen er å arbeide frem en egnet strukturering av informasjonen, i tillegg til det estetiske uttrykket. Teknisk koder jeg med x-html og css som følger anbefalte webstandarder, noe som i praksis betyr god kvalitet og et nettsted som er bygget for fremtiden. Webstandardene bidrar også til god søkbarhet i søkemotorer, gir enkel oppdatering og fungerer godt på alle plattformer.

Jeg leverer løsninger som kunden kan oppdatere selv, hvis ønskelig, og kan gi opplæring. Se referanseprosjekter nedenfor.

Ingegjerd Mandt
Veslemøy Mørkrid
Elisabeth Mathisen
Solveig Ovanger
Løvaas & Wagle
Gunilla Maria Åkesson
Randi Øverli
From the Coolest Corner-Nordic Jewellery Art 2013
Nina Malterud
k-verdi
Edith Lundebrekke
Everydaylife/ hverdagsliv
Liv Tandrevold Eriksen
Trude Westby Nordmark

Andre designprosjekter

Jeg har bistått Løvaas & Wagle med vektoriserte tegninger til bruk i produksjon av kunstverk. Jeg arbeider effektivt i Illustrator, og er opptatt av å oppnå nøyaktige resultater i tråd med oppdragsgivers intensjoner.

 

 

 

 

 

Jeg har laget filmplakat og rulletekster til kortfilmen Seaweed.

Seaweed-tekster

 

Kurs og kurshefter

Jeg kan også holde datakurs, og underviser i Adobe-programmene Photoshop og Indesign, samt webdesign med Dreamweaver. Jeg har holdt kurs for Etterutdanningen på Kunsthøgskolen i Oslo, Høgskolen i Oslo avd. EST, Kunsthøgskolen i Bergen og på webdesignstudiene på It-akademiet.

Se kurshefter for mer informasjon om undervisningsmateriellet som er utviklet for disse kursene.

Valid CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional